Sivut

keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Siimaa?

Heipa Hei! ^^

Postaustahtini alkaa kyllä ​​nousta aivan silmissä ja laskee varmaan pian yhtä nopeasti . Edellisestä postauksesta on Vasta yksi...kaksi... Neljä päivää !! Tällä kertaa luvassa olisi kaksi erittäin lyhyttä shoottia, joissa on käytetty siimoja oikeastaan ​​ensimmäistä kertaa ellei tätä lasketa . Sitten vielä sellainen asia että mitäs te mietitte tästä fontista? Oliko esimerkiksi  kuvatarinaa  Vaikea lukea tällä fontilla? Haittaako teitä myöskään jatkuva bannerikuvan (blogin yläreunassa Näkyvä kuva) vaihto?


Shoot: With the stones

Aloita musiikki kutakuinkin kohdasta 9.12.




















Shoot: Magics on ice












Siinä ne kuvat olivat ^^'

8 kommenttia:

  1. Tämä fontti on aika vaalealla ja pienellä, jos ne asiat muuttaisi niin fontti olisi kiva c: Kivoja kuvia, muuten kannattaa muokata kloonaus asetuksella nuo siimat pois c:

    VastaaPoista
  2. Arvelin itsein rttä fontti on varmaan aika huono kun yritin tuossa yksi päivä omaa kuvatarinaani lukea c; Katson ensikerralla löydänkö kloonausasetuksen kamerastani, itse en nähnyt näissä kuvissa juuri siimoja :]

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paint.net ohjelmalla voi muokata siimat pois, se on ladattava tietokoneelle. Itsekään en huomannut kuin yhdessä c:

      Poista
    2. Kiitos vinkistä, en katsonut kuvia kovin tarkasti joten näkyvät siimat ovat ehkä jääneet huomaamatta. En ole juuri tietokoneelle ohjelmia lataillut, käytän tällä hetkellä kännykkäohjelmaa C:

      Poista
    3. Hetkonen.. Älysinpäs vasta nyt että tätä kloonausohjelmaa ei löydy kamerasta :'D *huokaus* hitaat aivot. Taisin nähdä ko. asetuksen käyttämässäni ohjelmassa, täytyypä kokeilla :]

      Poista
  3. Löysin vasta blogisi ja liityn kyllä ehdottomasti lukijaksi! ^^ Pitänee mennä lukemaan myös tarinasi, se vaikuttaa todella mielenkiintoiselta!

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiva kun tarinani kiinnostaa :3 ♥

    VastaaPoista