Sivut

torstai 21. heinäkuuta 2016

Laiska shoppailija

Hei!

Oon lähössä lähipäivinä Italiaan, joten ajattelin postata ennen sitä. En oo tosiaan ottamassa Caroa (keksinkö uuden lempinimen?) sinne mukaan, mutta ajattelin ottaa yhden markettinuken ^^' Kuvasin tän lyhyen shootin ostoskärryyn nukahtaneesta tytöstä (kuinka tää idea on niin mua?) edellisen postauksen yhteydessä. Mietin kans, että mun pitäis alkaa ottaa jotain aloituskuvia postauksiin...pistetään muistiin!

Taidan tällä kertaa jättää häiritsemättä teitä enää pidempään höpötyksilläni, harvinaista eikö?

Shoot: Ostoksille nukahtanut

11 kommenttia:

 1. Hih! Todella hauskoja kuvia, carrie on kyllä nätti ^^

  VastaaPoista
 2. Hyvää matkaa ja oikein sulosia kuvia :3~

  VastaaPoista
 3. Suloisia kuvia! ❤
  Hyvää matkaa ja kannatan muuten aloituskuvien ottamista. Ne on kiva lisä postauksiin.
  Postaile taas pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^-^ Pitäs varmaa opetella ottaa niitä kuvia, ongelma on se että en saa niitä ideaa pidemmälle >_<

   Poista
 4. Muistin juuri kun kysyit blogissani että missä on se kloonaus työkalu paint.net:issä. Jos et ole vielä keksinyt sitä niin voin kertoa:) : Avaa paint.net -->Avaa kuva mitä haluat kloonata--> Paina "työkalu" (se on vasemmassa "yläreunassa") -->Paina "kloonaus" --> Kun olet painanut sitä vasemmassa alareunassa pitäisi lukea " Paina Ctrl-nappia ja napsauta valitaksesi alkukohdan. Seuraavaksi, kopio piirtämällä"

  Anteeksi näin myöhä vastaus, toivottavasti älysit tuon kloonauksen/ja mistä löydät sen :) Tarkemmin en osaa sanoa, jos et älynnyt, voin tarvittaessa tehdä postauksenkin siitä ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja piti muuten kysyä, aiotko siis osallistua kuvakilpailuuni, mietin vain, koska en ole varma milloin kerron voittajat blogissani :)?

   Poista
  2. Olen osallistumassa ja haluan osallistua jos kerkeän. Sää on ollut hankala, ja koulun alku on vienyt aikaa, en ole tännekään kerinnyt postata. Yritän saada kuvattua huomenna koulun jälkeen, mikäli ei sada kaatamalla. Olen valmistellut jo kaikki rekvisiitat joten enää pitäisi päästä ulos ja koneelle.

   Kiitos myös Paint.net neuvoista, pitää kokeilla ensi kerralla kun pääsen ajan kanssa koneelle. ^^ Uskon pystyväni postaamaan huomenna, perjantaina, tai lauantaina, jos suostut venyttämään aikaa siksi. Kiitos kärsivällisyydestä ^^'

   Poista