Sivut

sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Lyhyitä shootteja

Hellou

Täällä taas, tällä kertaa niitten kuvien parissa, jotka otin viikko sitten, mutta jotka julkaisen nyt erillisinä. Kävin tänään kuvaamassa uusiakin kuvia, mutta ajatuksena olisi ajastaa ne kenties ensi sunnuntaille, ja kuvata ensi viikolla ajastettuja parille seuraavalle viikolle kun oon itte reissussa.

Mulla oli ihan muita juttelusuunnitelmia tälle postaukselle, mutta kun tulin sisälle kuvaamasta, niin huomasin että mullehan on tullut 10 lukijaa blogissa täyteen. Julkasen ens viikolla mitä teen tämän maailmaa mullistavan määrän täyttymisen kunniaksi, koska tän postauksen kuvia ei tuu lähtee esimerkiksi Instaan, ja haluun mainostella sitten sitä sielläkin. Aattelin nyt kuitenkin tässä kiitellä ennen ku joku tulee kysymään onko asia jäänyt huomaamatta. Joten siis, iso kiitos lukijoilleni (◠‿◠)

Nyt sitte kuvia, ei kuitenkaan kovin erikoisia. Kirsikankukat ei enää ollu kauneimmillaan kuvatessani, ja jouduin rajaamaan kuvia taustalla näkyvien asioiden takia -_-' Toinen shootti on tämmönen aika random sanoisinko, jonka senki kuvasin meidän pihalla. Huoh, pitäs opetella laahaamaan se takapuolensa muuallekin kuvaamaan, tähän asti kaikkissa blogin postauksissa on ollu joku pihalla kuvattu kuva, ja ehkä kahdessa oon käyny yli kolmen metrin päässä sieltä.

Shoot: Kirsikankukkia


Shoot: Eristetty

2 kommenttia:

 1. Vitsi miten kauniita kuvia ja onnea kymmenestä lukijasta!❤
  Sä tarvitset oikeasti enemmän lukijoita ja katselijoita näille sun kuville.
  Ansaitsisit sen todellakin!
  Tuon toisen shootin idea on muuten mahtava!
  Kunpa mullakin olis noin hyviä ideoita...

  VastaaPoista
 2. Kiitos kovasti! Itestäni tuntuu että ideoita kyllä riittää, mutta toteutukset jäävät minulla usein vähän vaisuiksi ^^'

  VastaaPoista