Sivut

sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Kuvat joista mainitsin

Ensimmäiset siimakuvat...ja lumipallon oli tarkoitus lentää Cx

Heipä taas!^^ Ajattelin tässä alussa mainita että viime viikolla blogiini liittyi yksi lukija. D: Jokainen jolla on blogi ja sillä lukijoita tietää varmaan sen tunteen kun saa ensimmäisen lukijan ja ensimmäisen kommentin. ^^ Antoi jotenkin hirveästi energiaa ja odotusta postata lisää. (: Kiitos vielä siitä. Nyt siis viime sunnuntain kuvista tehty shootti :D Mainittakoon vielä että minulle saa linkata (nukke)blogeja kommentteihin, liityn lukijaksi mielelläni, blogienne seuraaminen on mukavaa :]

Mutta nyt siis tähän shoottiin.. :/ Tuli nyt jälkikäteen mieleen että shooteissa ei varmaan kuuluisi olla kovin paljoa juonta :/ En siis tosiaankaan oikein tiedä millainen tästä tuli niin kuin tarinan puolesta, mutta toivon että jos idea ei oikein nappaa niin pitäisitte edes kuvista 8)

Shoot: The little girl walks on snowNoin, siinä se nyt oli :D Kertokaa ihmeessä ymmärsittekö juonesta jotain ja pidittekö kuvista :) Ja linkatkaa tosiaan niitä omia blogejanne niin käyn kurkkimassa niihin ;) Ensi viikolla käyn sitten varmaan tuossa pihalla kuvaamassa, tällä kertaa katoksessa kiveyksellä jossa lunta ei ole. Hyvää loppukuuta teille C:

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia jälleen kerran :3 Odotan innolla seuraavaa postaustasi!

  VastaaPoista
 2. Taidot laittaa väärin päin, koska en usko ette lukija on huono asia. Laitoit nimittäin emojin D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. D: Kuvasi hämmästystäni tätä ihanaa asiaa kohtaan ^^' Oikein siis meni.

   Poista