Sivut

sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Uusi alku

Heipä hei ja kiitos kaikille teille jotka olette tänne vaivautuneet!! ^^ Osa teistä on varmaan nähnyt vanhan blogini. Kerron nyt teille ensin mikä minut sai tekemään uuden blogin. Se johtui siitä että kun aloitin blogini, en tietänyt mitään bloggaamisesta. En ollut lukenut blogeja, en tietänyt mitään niiden käytännöistä, en edes tiennyt että blogin nimi voi olla eri kuin sen osoite. Edellinen blogini kului bloggaamisen opetteluun, ja samalla oikeastaan myös nukkeilemisen opetteluun. Ne kaksi asiaa samalla kertaa olivat liikaa, mutta oikeastaan on hyvä että opin molemmista perusseikat, nyt saatatte päästä nauttimaan vähän paremmasta blogista, myöskin ilman markettinukkeja (:

Okei, nyt mennään asiaan. Olen siis kaksitoista vuotias tyttö täältä etelämmän Suomen puolelta. Minulla on yksi Pullip perheen nukke, Caroline, tuttavallisemmin Carrie, joka malliltaan edustaa Pullip Vanessaa. Lisäksi harrastan telinevoimistelua, ja kokkikerhoa. :D Minulla on myös viisi lemmikki sauvasirkkaa, tosin niiden munat alkoivat kuoriutua joten niitä tulee tällä hetkellä päivittäin lisää. 8D Nukkeilun aloitin kesällä Barbiella, (:'D) ja Pullipin sain syntymäpäivälahjaksi joulukuun aikoihin.

Sitten minulla olisi teille myös kuvia (yllätys yllätys). Toivon että pitäisitte näistä edes vähän, sen verran paljon sormeni tänään jäätyivät. :'D Näistä kuvista tulee myöhemmin shootti, mutta sitä odotellessa näytän vain parhaat näytteenä.

Kiitos vielä kerran teille kaikille siellä ruudun toisella puolella. Jos piditte tai teillä on kysyttävää niin kommentoikaa ihmeessä, se piristää aina päivääni!! ^^

2 kommenttia:

 1. Suloisia kuvia :3 Carrie on iiiiihana ;w; :3 Liityin!
  Ps. Kävisitkö tsekkaamassa blogini OuO
  hiluvimpula.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :] Käynpähän kurkkaamassa sinunkin blogiisi :3

   Poista