Sivut

perjantai 23. joulukuuta 2016

Kuka on uusi neitimme?

Hei kaikille!
Eilen ovikellomme soi, ja vastassa oli Postin työntekijä ison paketin kanssa. Paketin kyljessä oli tutunnäköinen FRAGILE-tarra, ja ymmärsin heti mistä on kyse. Olen tähän mennessä pitänyt tarkemmat tiedot neidistä salassa, mutta nyt on aika paljastaa teillekin. Kyseessä on siis Dal Lizbel, neitonen josta olen haaveillut jo puolisen vuotta.

Neitonen paketissaan.

Sanokaapas hei Zoeylle. Oi että hän osaa olla söpö nwn Zoeystä on tulossa hieman enemmän kuvia ensiviikolla, ja yksi kuva tämän päivän joulukalenterissa. Ajattelin nyt kuitenkin kirjoittaa tähän vähän pidemmän arvostelun itse nukesta. Tässä kohtaa voit itte päättää haluatko lukea tämän, vai skipata loppuun, jossa on linkki joulukalenterikuvaan (jos et sitä ole vielä nähnyt).

Dal Lizbel, tilattu PullipstylestäKaikki Pullipstylestä tilanneet tunnistaa varmaankin paketin. Kylkeen on liimattu varoitustarra, ja päällä on lähetystiedot.


Nukke on pakattu huolellsesti. Itse boksin päällä on vaahtomuovi, ja sen lisäksi vielä lisävaahtomuovi ja suojapahvi. Pullipstyle on mielestäni hyvä kauppa nuken tilaamiseen, listasin tähän plussat ja miinukset:
+Nopea toimitus
  •Toimitus kesti vain viikon, vaikka otimmekin halvimman postituksen.
+Halvat hinnat
  •Nuken ja toimituskulujen yhteenlaskettu hinta Pulllipstylessä oli huomattavasti halvempi kuin Mollamaniassa, Kilalassa, Groovestoressa, tai Plasticpopissa.
+Hyvin pakattu
  •Nuken rikkoutumisesta ei tarvitse olla huolissaan.
+Toimitus kotiovelle
  •En tiedä olisiko mahdollista noutaa myös esim. pakettiautomaatista.
-Toimitus ulkomailta
  •Kuormittaa luontoa ja työllistää Suomessa korkeintaan Postin ja Tullin työntekijöitä. Lisäksi tullimaksuriski.


Sitten mielipiteeni itse nukesta.

Oranssinruskea paketti.
Älä syö nukkeasi!

Paketin purkamisessa kesti jälleen aikansa, ja lopulta sain irrotettua kaiken. Nukke oli siistin näköinen, ja aika samanlainen kuin kuvissakin. Peruukki tosin yletti jalkoihin asti, toisin kuin kuvistaolisi voinut ymmärtää. Se oli melko muovisen tuntuinen varmaankin kiharoiden takia, mutta mielestäni se ei vaikuttanut yhtä vaikealta kuin Vanessan stock-peruukki.

Omituisen näköinen "laukku".

Asu oli ihana, ja sisälsi paljon yksityiskohtia. Hihat olivat hieman hankalat, sillä ne eivät olleet kiinni takissa. Toisaalta taas takki on ihanan näköinen ilman hihoja, ja tulen varmasti käyttämään sitä paljon myös niin. Kaikkein huvittavimmat olivat housujen hapsut, jotka pystyi kiinnittämään erikseen.

Mielenkiintoiset kengät.
Housuihin laitettavat hapsut.

Kokonaisuudessaan tykkäsin nukesta tosi paljon, toivottavasti tämä into pysyy yllä jatkossakin! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti