Sivut

lauantai 31. joulukuuta 2016

Vuoden parhaat palat

Hei kaikille!

Uusi vuosi 2017 lähestyy, joten ajattelin tehdä tämmöisen koostepostauksen, jossakäyn läpi kuluneen nukkevuoden omalta osaltani kuukausi kerrallaan. en tietenkään tehnyt tätä siksi että saisin postauksen käymättä kuvaamassa enhän

Aloitetaan!

Tammikuu ❄

Tammikuussa aloin ensimmäistä kertaa kuvamaan nukkeani tosissani. Tällä tarkoitan siis että kuvasin sitä kameralla ulkona, en kännykän taskulampun valossa sisällä. Muistan kun jäädytin käteni ensimmäistä kertaa kuvaamisessa. Carrien hiukset oli vielä suoristamisyrityksistä huolimatta ihanasti kiharassa. Nää kuvat onnistu oikeestaan aika hyvin. Varmaankin siksi etten yrittänyt liikaa. Sen verran olisin sentään saanut yrittää, että olisin etsintyt nukelleni housut... :')


Helmikuu ✨

Helmikuussa laiskottelin enkä käynyt kertaakaan kuvaamasssa. Voi minua.

Maaliskuu 🐥

Maaliskuussa kävin kuvaamassa pääsiäisaiheisia kuvia. Teippailin höyheniä meidän pihakiveykseen, ja kumarruin nuken ylle tuulenpuuskassa. Kokeilin myös ensimmäisen kerran kunnolla siimakuvia, ja jostain syystä siitä tuli blogini tähän mennessä katsotuin postaus, vaikkei se omasta mielestäni kovin ihmeellinen ollutkaan. Aloitin kanssa tän kuvatarinan joka ei oo vieläkään missään kunnon vaiheessa. 


Huhtikuu 🌱

Huhtikuussa tein kuvatarinaa oikein urakalla. Samalla sattui tämä tapaturma jossa Carrien nenä lohkes ._. Joitain pätkiä vanhoista kuvatarinoista on hauskakin lukea mutta toiset aiheuttaa vaan laittoman suurta myötähäpeää.


Toukokuu 🌾

Toukokuussa innostuin rustaamaan peräti kuus postausta, ja tuottamaan 343 kuvaa. ei uskoisi jos katsoo nykyistä postaustahtia Momiossa tekemäni kyselyn perusteella ainakin kukkakuvat olivat mieleen. Itse tykkäsin vappukuvien väreistä, mutta siinä ei kovin moni tainnut olla samoilla linjoilla.


Kesäkuu 🌊

Kesäkuussa väsäsin juhannustaikakuvatarinan. Sen tekeminen oli varsin hauskaa, joskin jouduin tarkistamaan nuken pään jälkikäteen kun siihen oli kaatunut hieman vettä. Itse varsinaisen kuvatarinan tekeminen puolestaan päättyi hikeen ja kyyneliin, mutta ei siitä tässä sen enempää.


Heinäkuu ☀

Heinäkuussa nukkeiluharrastukseni täytti vuosia, tai oikeastaan yhden vuoden vain. Kuvasin kaveriani odotellessa kaksi pikkushoottia takapihallamme, ja otin esiin ikivanhan pikkutrumpettini.


Elokuu 🌻

Elokuussa Kuvasin vain yhden shootin, mutta tykkäsin siitä sitäkin enemmän. Oon edelleen ylpee niistä askartelemistani bikineistä (:


Syyskuu 🍃

Syyskuussa vaihdoin Carrielle ripset.

Lokakuu 🍁

Lokakuussa sain vihdoin Carrien chipit vaihdettua o_o

Marraskuu 🌫

Marraskuussa palasin nolona Bloggeriin venähtäneen chippiepisodin jälkeen.


Joulukuu 🎅🏻

Joulukuussa pidin joulukalenterin jonka kamaluutta en jaksa enää hehkuttaa. Lisäksi meille saapui aatonaaton aattona uusi neitonen, Dal Lizbel >_<Ja näin päättyy vuosi 2016! Aika on kulunut hirvittävän nopeasti, ja loppujen lopuksi on ollut ihan hauskaakin. Ensi vuonna jatketaan saman harrastuksen parissa, ja toivottavasti saan istua vielä vuoden päästäkin tällä samaisella tuolilla (ei omakaan tietokone kyllä olisi pahitteeksi) kirjoittamassa yhdestä mahtavasta vuodesta. Mikä oli muuten teidän suosikkinne kuluneen vuoden kuvistani? Itse pidin eniten rantakuvista. Ihanaa iltaa ja rakettien katselua kaikille, ja muistakaa olla ampumatta patoja joissa lukee keltaisella pohjalla "tämä puoli yleisöön päin".

~Petra, Caroline ja Zoey


2 kommenttia:

  1. Mitenköhän ihmeessä mä oon missannut sun postaukset elokuusta lähtien? :'D
    Mutta kivasti on sun vuosi mennyt!
    Kehitystä näkyy selkeästi ja ihanaa,että Caroline sai kaveriksi suloisen Zoeyn.

    VastaaPoista
  2. Noh, mulla oli aika karsee tauko sinnä elokuun jälkeen niin ei siinä paljon mitään menettänytkään. Kiitos kivasta kommentista (:

    VastaaPoista